» تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه ، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است .
فروشگاه ساز رایگان فایل فروشگاه ساز رایگان فایل
تحقیق آموزش پرورش جوجه گوشتی فیض اله رحیمی سرداری 1396/09/01 دسته بندی : کشاورزی 0

این تحقیق در مورد آموزش پرورش جوجه گوشتی در 115 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد.

فهرست

مقدمه. 3

نحوه گرفتن مجوزهای قانونی.. 6

طراحی ساختمانها 6

راه های کاهش بیماری در پرندگان: 8

راه های کاهش مصرف آنتی بیوتیک: 9

دستگاه گوارش در طیور 10

سدهای فیزیکی طبیعی.. 11

تغذیه آغازین جوجه ها 11

نکات ضروری در انجام واکسیناسیون طیور 15

انواع آبخوری در سالن ها 16

انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی.. 18

طراحی حرفه ایی نقشه هوای سالن های مرغداری.. 19

تلفات در مرغداری و سالن های پرورش طیور باید چند درصد باشد؟. 36

آمونیاک... 43

تأثیر سن مرغ مادر بر روی ترکیبات زرده تخم مرغ. 67

ساخت مکملهای ویتامینه. 71

ابزار ارزیابی اثر ویتامین ها 78

برنامه های کنترل کیفیت... 88

افزودنی های غذایی.. 94

بیماری و تلفات... 95

نتایج.. 96

منابع.. 116

 

مقدمه

برای پرورش جوجه‌های گوشتی، جوجه‌های یک‌روزه از مرغ مادر گوشتی و جوجه‌کشی‌ها خریداری شده و سپس به مرغ‌داری منتقل می‌شود. به علت پرورش سریع جوجه‌های گوشتی که در عرض ۴۲ روز از وزن ۴۲ گرم به ۲۵۰۰ گرم می‌رسند، برنامه‌های پرورشی، تغذیه‌ای و بهداشتی به خصوصی در گله‌های پرورشی صورت می‌گیرد به طوری که پرورش سنتی آن قابل مقایسه با نوع صنعتی آن نیست.

محل مزرعه پرورش طیور باید به نحوی انتخاب شود که در اطراف آن تراکم واحدهای پرورش دام و طیور کم باشد و هم‌چنین با مراکز مرتبطی مانند جوجه‌کشی، کشتارگاه‌ها، مراکز فراوری ضایعات و پسماندهای دام و طیور و حتی واحدهای کشاورزی و خصوصاً گلخانه‌ای که از فضولات دام و طیور به عنوان کود استفاده می‌کنند و می‌توانند موجب انتقال عوامل بیماری‌زا شوند دارای فاصله مناسب باشند.

۲۴ ساعت قبل از ورود جوجه‌ها به سالن باید محل تخلیه جوجه‌ها گرم شود. دمای مناسب جهت ۴۸ ساعت اول زندگی جوجه‌ها ۳۲ درجهسانتی‌گراد در ارتفاع ۳۰ سانتی‌متری از کف سالن می‌باشد. هم‌چنین باید رطوبت کافی ۵۵ تا ۷۰ درصد نیز طی دوره پرورشی تأمین شود. جوجه‌ها همیشه باید به آب تازه و تمیز دسترسی داشته باشند. منبع تأمین آب مصرفی یک مرغ‌داری معمولاً چاه آب، مخزن ذخیره آب یا در مواردی لوله‌کشی آب تصفیه شهری می‌باشد ولی به هر حال آب باید در یک منبع یا تانک بزرگ ذخیره شود. جهت تأمین فشار مناسب آب، تانک آب باید در محل مرتفعی مستقر گردد.

تأمین هوای تمیز و هم‌چنین خروج هوای آلوده شده داخل سالن یکی از اصلی‌ترین اقدامات یک مرغ‌داری می‌باشد. در سالن‌ها به علت تراکم بالا و هم‌چنین بالا بودن سرعت رشد مرغ و خروس همیشه تأمین اکسیژن مهم می‌باشد. تهویه مطلوب در سالن منجر به رسیدن به اهداف ذیل می‌گردد:


خرید و دانلود | 4,000 تومان
نوع فایل :docx | تعداد صفحات :115
گزارش تخلف به پلیس سایت
مطالب مرتبط