» تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه ، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است .
فروشگاه ساز رایگان فایل فروشگاه ساز رایگان فایل
مقایسه میزان توانمندی فنی ،ادراکی ،انسانی مدیران زن و مرد رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

مقایسه میزان توانمندی فنی ،ادراکی ،انسانی مدیران زن و مرد

مقدمه

اگر چه موضوع مدیریت همزاد زندگی انسان بوده و از آغاز پیدایش با او بوده است اما در جهان امروز به علت گسترش سازمانها و افزایش ، پیچیدگی ، تراکم تکنولوژی و نیازها مورد توجه خاص قرار گرفته است. مدیریت در قرن حاضر به عنوان یک علم از جمله علوم کاربردی است و با عنایت به اهمیت این علم در اداره و رهبری سازمانها ، میتواند نقش اساسی را در بهبود و موفقیت سازمان ها بر عهده داشته باشد .

امروزه ، سرعت ، قدرت عمل و تنوع فرآورده های انسانی و صنعتی نیاز به نیروی هماهنگ کننده و مدبری بنام مدیر دارد، تا بتواند با برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت ، بین همه اجزاء امکانات موجود و نیروهای سازمان هماهنگی و وحدت ایجاد کند.                 ( میر کمالی – سال 1373ص 15 )

آموزش و پرورش از یک سو به عنوان یک نهاد اجتماعی جلب و از سوی دیگر با مطرح شدن نظریه 3 مایه انسانی و ارزش اقتصادی آموزش و پرورش تعلیمات رسمی هر جامعه نوعی سرمایه گذاری تلقی می گردد، که بازدهی آن با نحوه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت ارتباط کامل دارد.

آموزش و پرورش در جوامع مختلف میتواند با اتخاذ تدابیر و سیاستهای مناسب ضمن تحکیم و گسترش ارزشهای آن با ایجاد تغییرات رفتاری ، نوسازی ارزشهای حاکم بر جامعه را نیز ترویج نماید.

امروزه نقش مدرسه که یکی از اصول بخش های آموزش و پرورش است با اهداف دوره های گذشته اختلاف زیادی دارد، زیرا اجتماع امروز از مدرسه به عنوان یک موسسه تربیتی انتظار دارد که ضمن ایجاد تربیت اجتماعی دانش آموزش ، بتواند در پرورش افراد سازنده جهت رفع نیازهای جامعه نیز همت گمارد . بنابراین مدیریت بر حسن اجرای برنامه های آموزشی و پرورشی و ارزیابی عوامل مربوط از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و لازم است که مدیران مدارس از اصول و فنون تعلیم و تربیت از یک طرف ، و از اصول و فنون مدیریت از طرف دیگر اطلاعات کافی داشته باشد. همین امر باعث شده است که صاحب نظران مدیریت آموزشی در نوشته ها و گفته های خود ، مدیریت آموزشی را به عنوان پر اهمیت ترین مدیریت ها معرفی نماید.

آنچه که مطرح شد اهمیت ویژه مدیریت در آموزش و پرورش و نقش برجسته مدیر در مدرسه را روشن میسازد . لذا افردای باید در راس موسسات آموزشی قرار گیرند که دارای آگاهی ها و مهارتهای لازم در زمینه مدیریت باشند.

در بین علمای مدیریت وجود حداقل سه مهارت در فرا گرد مدیریت تشخیص داده شده است. رابرت کاتز این سه مهارت را با عنوان های مهارت فنی ، مهارت انسانی و مهارت ادراکی تعریف نموده و ارزش نسبی هر کدام را بر شمرده است.

بنابراین تعریف سرپرستان در سطوح پایین تر به مهارت فنی قابل ملاحظه ای نیاز دارند، ولی مدیران در سطح بالا به مهارت ادراکی بیشتری نیازمندند. در حالیکه در شاخص مشترکی که در همه سطوح مدیریت اهمیت دارد و در واقع فصل مشترک هر نوع مهارتی است، مهارت انسانی است. ( علاقه بند 1373 – ص 101 )

در مهارت فنی دانستن و توانستن مطرح است. علم ، دانستن است و هنر استفاده از آن ، توانستن ، علم موقعی مفید خواهد بود که کاملاً منطبق بر ارزش های حاکم بر فرهنگ یک جامعه باشد.

بنابراین مدیر خوب باید معتقد و مدبر بوده و آموزش های حرفه ای لازم را دیده باشد در مهارت انسانی حمایت ، مساعدت و تقویت در اجرای امور  و همکاری کردن برای نیل به هدف مطرح است ، نه دستور دادن و ریاست کردن ، در مهارت ادراکی برنامه ریزی و خلاقیت مطرح است و هنر مدیر شناخت این توانائیهاست .

مدیران باید به دانش تخصصی مجهز باشند و دانش تخصصی عبارت است از دانشی که فرد را در یک رشته یا تخصصی کار بخصوصی آگاه و توانمند سازد . توان و آگاهی تخصصی سبب تقسیم کار و تخصصی شدن امور می شود . ( میر کمالی، 1374ص202)

بنابراین ضروریت دارد ویژگیها و نقاط قوت و ضعف مدیران واحدهای آموزشی مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد و جهت باروری و اثر بخشی آنان تلاش های لازم صورت پذیرد . این تحقیق به دنبال پاسخ این سوال است که مدیران دبیرستان های منطقه مرند تا چه حد از توانائیها و ویژگیهای کیفی مورد نظر برخوردار هستند.


خرید و دانلود | 7,900 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :50
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
فیبر نوری رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

فیبر نوری

چکیده

از كجا مرور تاريخي اين موضوع را شروع كنيم؟! نورهميشه با ما بوده استمخابرات با استفاده از نور در اوائل دوران پيشرفت بشري ، از زماني كه بشر ابتدا با استفاده از علامت دادن با دست پيام خود را ارسال مي‌كرد، شروع شده استاين خود بطور بديهي يك نوع مخابرات نوري است و در تاريكي قابل اجرا نمي‌باشددرخلال روز ،منبع نور براي سيستم مورد مثال خورشيد استاطلاعات از فرستنده به گيرنده روي پرتو نور خورشيد حمل مي‌گرددنور برحسب حركات دست تغيير وضعيت داده و يا مدوله مي‌گرددچشم پيام را آشكار كرده و مغز پردازش لازم را روي آن انجام مي‌دهددر اين سيستم ، انتقال اطلاعات كُند ، ميزان اطلاعات قابل انتقال در يك زمان معين محدود و احتمال خطا زياد استسيستم نوري ديگري كه براي مسيرهاي طولاني‌تر مفيد است ارسال علائم دودي استپيام با استفاده از تغيير شكل دود حاصل از آتش ارسال مي‌گرديده است در اين سيستم به طرح و يادگيري يك رمز بين فرستنده و دريافت‌كننده نياز مي‌باشد اين سيستمبا سيستمهاي جديد مخابرات ديجيتال كه درآن از رمزهاي پالسي استفاده مي‌شود قابل قياس است 

در سال 1880 الكساندر گراهام بل يك سيستم مخابرات نوري به نام فوتوفون را اختراع كرددر اينسيستم ، بل از آئينه نازك كه توسط صدا به لرزه در مي‌آيد استفاده نمودنور خورشيد منعكسه از اين آئينه اطلاعات را حمل مي‌كنددر گيرنده ، اين نور خورشيد مدوله شده به سلنيوم هادي نور اصابت مي‌كند و در آن به يك سيگنال الكتريكي تبديل مي‌شوداين سيگنال الكتريكي در يك تلفن مجدداً به سيگنال صوتي تبديل مي‌گرددبا وجودي كه سيستم فوق نسبتاً خوب كار مي‌كرد هرگز يك موفقيت تجارتي كسب نكردابداع لامپهاي ساخته بشر منجر به ساخت سيستمهاي مخابراتي ساده مثل چراغهاي چشمك زن بين دو كشتي و يا بين كشتي و ساحل ، چراغهاي راهنماي اتومبيلها ويا چراغهاي راهنمائي گرديددر واقع هر نوع چراغ راهنما در اصل يك سيستم مخابرات نوري است 

تمام سيستمهاي شرح داده شده فوق داراي ظرفيت اطلاعاتي كمي هستنديك جهش اساسي كه منجر به ايجاد سيستمهاي مخابرات نوري با ظرفيت زياد شد كشف ليزر بود كه اولين نوع آن در سال 1960 ساخته شدليزر يك منبع انتشار نور با عرض باند كم مناسب ، قابل استفاده به عنوان حامل اطلاعات را فراهم مي‌آوردليزرها قابل قياس با منابع فركانس راديوئي مورد استفاده در مخابرات معمولي هستندسيستمهاي مخابرات نوري هدايت نشده (بدون تار) كمي بعد از كشف ليزر توسعه يافتندمخابره اطلاعات توسط پرتوهاي نوري كه در جو سير مي‌كنند به آساني انجام گرديدنقاط ضعف عمده اين سيستمها عبارتند از :نياز به يك جوّ شفاف ، نياز به داشتن ديد و مسير مستقيم به فرستنده و گيرنده ، و احتمال آسيب رسيدن به چشم بيننده‌اي كه به طور ناآگاهانه ممكن است به پرتو نگاه كندموارد استفاده اوليه سيستمهاي نوري ، هر چند محدود ، باعث ايجاد علاقه به سيستمهاي نوري شد كه بتواند پرتو نور را هدايت كند و بر معايب ذكر شده در ارسال هدايت نشده نور غلبه نمايد 

بعلاوه ، پرتو هدايت شده مي‌تواند در گوشه‌ها (انحراف مسير) خم شود و خطوط انتقال آن مي‌توانند در زير زمين كار گذاشته شوندكارهاي اوليه انجام شده روي سيستمهاي ليزري جوي اكثر اصول نظري و خيلي از ادوات لازم براي مخابرات نوري را فراهم نموده‌انددر خيلي از موارد ديودهاي نورگسيل (LED ) كه به باريكي ليزر هم نيستند مناسب مي‌باشند 

در سالهاي 1960 جزء كليدي در سيستمهاي عملي تاري ، يعني يك تار با كارائي مناسب ، وجود نداشتهر چند كه ثابت شده بود نور مي‌تواند توسط يك تار شيشه‌اي هدايت شود ، تارهاي شيشه‌اي موجود بيش از اندازه نور را تضعيف مي‌نموددر سال 1970 اولين تار واقعي با افت كم ساخته شد و مخابرات تار نوري عملي گرديداين موضوع درست 100 سال پس از آزمايش جان‌تيندال فيزيكدان انگليسي بود كه به مجمع سلطنتي نشان داد كه نور مي‌تواند در طول يك مسير منحني در بخار آب هدايت شودهدايت نور توسط تارهاي شيشه‌اي و توسط بخار آب شواهدي بر يك پديده واحد هستند ( پديده انعكاس داخلي كلي)

فهرست:

 

فصل 11

فیبر نوری 2

فصل 2 14

سیستمهای مخابراتی 15

مدولاتور 16

تزویج کننده مدولاتور 19

کانال اطلاعات 20

پردازشگر سیگنال 23

محاسبه سطوح توان بر حسب دسیبل 32

فصل 3 35

طبیعت نور 36

طبیعت ذره­ای نور 38

مزایای تارها 39

کاربردهای مخابرات تار نوری 46

فصل 4 63

ساختارهای مخابرات 65

برج­های خودپشتیبان 65

سازمان ماهواره­ای ارتباطات 71

شرکت PANAM SMAT72

اتحادیه ارتباطات تلفنی بین­الملل 74

کنسول ITU75

بخش ارتباطات رادیویی 75


خرید و دانلود | 7,600 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :80
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
كشاورزي-ارزيابي اثرا توسعه صنعتي بر محيط زيست رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

كشاورزي-ارزيابي اثرا توسعه صنعتي بر محيط زيست

 

مقدمه:

امروزه مباحث تخصصي و كاربردي در حوزه صنعت از وسعت شايان توجهي برخوردار است و با توجه به وجود رويه هاي مختلف در عملكرد عوامل مرتبط با امور محيط زيست انساني، برقراري ارتباط و استفاده از تجربيات مثبت گروه هاي داوطلب ايجاد وحدت رويه بين واحدهاي استفاده كننده از خدمات زيست محيطي و بالاخره شناخت فراگير و سهل الوصول شركتهاي مشاور طراح و سازنده تجهيزات و تاسيسات مربوطه داراي اولويت مهمي مي باشد خوشبختانه دسترسي به شبكه هاي جهاني اطلاعات، دستيابي به بخشي از موارد فوق را تسهيل نموده وليكن با نگاهي واقع بينانة فقر اطلاعاتي غير قابل انكاري در حوزه محيط زيست صنعتي كشور مشهود است كه انجام اقدامات موثر و ضربتي را توجيه پذير و الزامي مي نمايد

تحول در راهبردهاي حفاظت محيط زيست، حاكي از تحول رو به تكامل رويكردهاي زيست محيطي مي باشد كه در رابطه با بسط مفهوم توسعه قرار مي گيرند در چند دهه اخير، تحول هاي مختلف صنعتي عبارت بوده اند از ناديده گرفتن مشكل، رقيق كردن(Dilution) ، كنترل آلودگي در انتهاي خط(End-of-pipe) ، بازيافت، استفاده مجدد و پيشگيري از آلودگي (Pollution Prevention)كه هر يك از اين رويكردها در دوره زماني خاصي مورد توجه قرار گرفته است با توجه به روند رو به رشد صنايع و فراگير شدن آلودگي ناشي از آنها، اخيراً توجه به رويكردهاي بيولوژيك رشد فزاينده اي يافته است

روش هاي مختلف تصفيه بيولوژيك پساب شهري و صنعتي، طي نيمه دوم قرن بيستم توسعه يافت و شايد لجن فعال به عنوان متداولترين آنها مطرح گرديد اما واقعيت اين است كه روش هاي هوازي تصفيه پساب داراي يك محدوديت اساسي مي باشند زيرا هزينه هاي جاري تصفيه خانه هاي پساب با استفاده از روش هاي متعارف بسيار بالاست بعنوان مثال در روش لجن فعال، تنها مصرف برق براي حذف هر تنحدود 1200 كيلو وات ساعت است كه نيازمند برق ارزان و يا پرداختي ماهانه بسيار زياد خواهد بود براين اساس توسعه روش هاي تصفيه روش تصفيه بي هوازي براي تصفيه پساب هاي شهري و صنعتي در سال هاي اخير رويكرد سرمايه گذاري در سيستم هاي تصفيه متحول ساخته است تصفيه بي هوازي كه هميشه به علت وجود محدوديت در توليد بوي نامطبوع به فراموشي سپرده مي شد، امروزه به دليل ظرفيت قابل قبول در تصفيه پساب هاي بابالا، با هدف استفاده مهندسين، سرپرستان و تكنسين هاي تصفيه خانه هاي پساب به عنوان قدم اول در اين زمينه مطرح مي گردد و بدون شك در قرن جديد ساير روشهاي تصفيه فاضلاب را تحت تاثير خود قرار خواهد داد

فهرست مطالب: 

 

مقدمه

 

فصل اول-نقش صنايع در رويكردهاي زيست محيطي

 

 

1-1-تاريخچه فعاليت صنعتي درايران13

 

2-1- توسعه صنعتي و محيط زيست 15

 

3-1- نماي عمومي فرايند توليد در واحدهاي صنعتي 15

 

4-1- روشهاي جلوگيري از آلودگي 16

 

5-1- وضعيت صنايع كشور از ديدگاه نوع صنعت و تعداد كاركنان22

 

6-1- فعاليت هاي زيست محيطي بخش صنعت و معدن 22

 

1-6-1-ساختارهاي حمايتي و هدايتي22

 

1-1-6-1- اقدامات زيست محيطي در سطح ستادي 23

 

2-1-6-1-اقدامات زيست محيطي در شهرك هاي صنعتي23

 

3-1-6-1-اقدامات زيست محيطي طرح تحقيقات صنعتي – اموزشياطلاع رساني وزارت صنايع ومعادن24

 

 

2-6-1-فعاليت هاي مهندسي مبتني بر كنترل آلودگي 25

 

3-6-1- فعاليهاي مبتني بر پايش و پيشگيري از آلودگي 25

 

1-3-6-1-ارزيابي اثرات توسعه 27

 

2-3-6-1-سيستم مديريت زيست محيطي 28

 

3-3-6-1-بهره وري سبز 29

 

4-3-6-1- توليد پاكتر 29

 

5-3-6-1-بازيافت مواد 30

 

6-3-6-1-مميزي محيط زيست 30

 

4-6-1-فعاليتهاي مبتني بر توليد محصولات سازگار با محيط زيست 30

 

1-4- 6-1- زمينه سازي جهت كنترل آلودگي خودروهاي توليد داخل 31

 

2-4-6-1- حذف و جايگزيني مواد مخرب لايه ازن 32

 

فصل دوم – راهبردهاي زيست محيطي در صنعت 33

 

1-2- ناديده گرفتن مشكل 34

 

2-2- رقيق كردن34

 

3-2- كنترل آلودگي در انتهاي خط 34

 

4-2- پيشگيري از آلودگي 38

 

5-2- شيوه هاي اصلي راهبرد توليد پاكتر 39

 

6-2- وي‍‍‍ژگي هاي رويكرد توليد پاكتر 40

 

1-6-2-تنوع و گستردگي 40

 

2-6-2- حفاظت محيط زيست 41

 

3-6-2- سادگي 41

 

4-6-2- خلاقيت و نوآوري 42

 

5-6-2- مقبوليت 42

 

6-6-2- بازدهي اقتصادي 43

 

7-2- مقايسه رويكرد كنترل آلودگي در انتهاي خط و توليد پاكتر 44

 

8-2- توليد پاكتر و توسعه پايدار 47

 

9-2- دلايل سرمايه گذاري در توليد پاكتر 48

 

10-2- سياست ها و اهرم هاي مورد استفاده براي هدايت صنايع به سمت توليد پاكتر 49

 

11-2- موانع و مشكلات اجرايي نمودن استراتژي هاي توليد پاكتر 50

 

1-11-2- موانع ناشي از فقدان درك صحيح 50

 

2-11-2- موانع ساختاري 50

 

3-11-2- موانع مربوط به كمبو الاعات 50

 

4-11-2- موانع فني 50

 

5-11-2- موانع اقتصادي 50

 

فصل سوم –نگاهي اجمالي به محيط زيست 51

 

تاريخچه سازمان حفاظت محيط زيست 52

 

هدف53

 

وظايف اساسي سازمان 55

 

تشكيلات سازمان 55

 

1-3- دفاتر مستقل55

 

1-1-3- دفتر حوزه رياست و دبيرخانه شورايعالي محيط زيست 55

 

2-1-3- اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل55

 

3-1-3- اداره كل نظارت و بررسي 56

 

4-1-3-حراست 56

 

5-1-3- ادارات كل استان ها56

 

2-3- معاونت آموزش و پرورش و برنامه ريزي 56

 

3-3- دفتر آموزش زيست محيطي 56

 

4-3- دفتر طرح و برنامه و اطلاع رساني 57

 

5-3- دفتر مشاركت هاي مردمي 57

 

6-3- معاونت محيط زيست انساني57

 

1-6-3- دفتر ارزيابي زيست محيطي 59

 

2-6-3- دفتر بررسي آلودگي هوا 59

 

3-6-3- دفتر بررسي آلودگي آب و خاك 59

 

4-6-3- دفتر امور آزمايشگاه ها 59

 

7-3- معاونت محيط زيست طبيعي و تنوع زيستي 59

 

1-7-3- دفتر زيستگاه ها و امور مناطق 61

 

2-7-3- دفتر امور حيات وحش و آبزيان62

 

3-7-3- دفتر موزه تاريخ طبيعي 64

 

4-7-3- دفتر محيط زيست دريايي 64

 

5-7-3-معاونت پشتيباني و امور مجلس64

 

فصل چهارم-دستورالعمل اجرايي عملي توليد پاكتر 66

 

1-4- فاز اول –برنامه ريزي و سازماندهي 67

 

1-1-4- كسب توافق مديريت واحد 67

 

2-1-4- تشكيل تيم پروژه 68

 

3-1-4- توسعه سياست ها ، اقدامات و اهداف زيست محيطي 69

 

4-1-4- برنامه ريزي و ارزيابي توليد پاكتر 69

 

2-4- فاز دوم – پيش ارزيابي 69

 

1-2-4- توصيف شركت و نمودارهاي جرياني 70

 

2-2-4- بازرسي عيني و دقيق 71

 

3-2-4- انتخاب نقاط تمركز 72

 

3-4- فاز سوم – ارزيابي72

 

1-3-4- جمع آوري اطلاعات كمي 73

 

2-3-4- موازنه مواد74

 

3-3-4- شناسايي گزينه هاي توليد پاكتر 74

 

4-3-4- ثبت و مرتب سازي گزينه ها 75

 

4-4- فاز چهارم – بررسي و مطالعات امكان سنجي 76

 

1-4-4- امكان سنجي اوليه 76

 

2-4-4- امكان سنجي فني 77

 

3-4-4- امكان سنجي اقتصادي 78

 

4-4—4- امكان سنجي زيست محيطي 78

 

5-4-4- ملاحظات مراحل ارزيابي 80

 

6-4-4- انتخاب گزينه ها براي اجراي نهايي 80

 

5-4- فاز پنجم – اجرا و استمرار 80

 

1-5-4-آماده سازي يك برنامه اجرايي80

 

2-5-4- اجراي گزينه هاي منتخب 80

 

فهرست منابع 81


خرید و دانلود | 9,600 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :81
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
فدک رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

فدک

چكيده

فدك سرزميني آباد در سراشيبي خيبر در شمال مدينه واقع شده و نيز  باغها و نخلستانهاي فراوان داشت لازم به ذكر است ساكنان آن يهودي بودند

 بعد از فتح خيبر در سال هفتم هجرت دستور فتح فدك بوسيلة جبرئيل، توسط شخص پيامبر و علي (ع) ابلاغ شد، كه آن دو بزرگوار شبانه بدون جنگ وخونريزي اين سرزمين را فتح نمودند

طبق آيه صريح قرآن سرزمينهايي كه بدون لشكركشي فتح شود ملك خاص پيامبر اكرم (ص) است و هر تصميمي كه بخواهد مي‌تواند دربارة آنها بگيرد

پس از فتح فدك آية «فآت ذالقربي حقه» (سورة اسراء آيه 26) نازل شد و جبرئيل از جانب خداوند عرضه داشت،‌فدك را به فاطمه عطا كن، لذا سندي به دست علي (ع) نوشته شد كه خود حضرت و ام ايمن بر آن شهادت دادند  درآمد فدك را ساليانه از هفتاد هزار سكه تا صد و بيست هزار سكه نوشته‌اند هر ساله حضرت به اندازة قوت خود برمي‌داشت و بقيه را بين فقرا تقسيم مي‌كرد

پس از رحلت رسول اكرم (ص) در نخستين روزهاي خلافت، خليفة اول،‌به استناد به حديث جعلي مبني بر اينكه پيامبران ارث باقي نمي‌گذارند و آنچه مي‌ماند صدقه است و جانشين پيامبر هر طور صلاح بداند آن را در راه منافع ملي مصرف مي‌كند، فدك را از يد دخت رسول خدا (ص) خارج ساخت

در اين رساله، با توجه به آيات و روايات علاوه بر اينكه اعمال مالكيت رسول خدا و دخت گرانقدرشان مورد بررسي قرار مي‌گيرد، مناظرات، احتجاجات و اعترافات طرفين نزاع به همراه اهدافشان مورد مطالعه قرار گرفته است

همچنين با بررسي حديث ابوبكر و اشكالات وارد بر آن با توجه به استدلالهاي قانوني حضرت در مورد فدك و مقايسة آن با قوانين حقوقي اسلام، رفع تصرف دخت رسول خدا (ص) از فدك از مصاديق غصب شناخته مي‌شود

با مراجعه به اسناد معتبر و موثق خطبة تاريخي حضرت زهرا (س) در مسجد پيامبر (ص) بعد از غصب فدك نشانگر روح بلند و اهداف عاليه‌اي است كه حضرت در ساية فدك به دنبال آن بودند

در فصل ديگر اين رساله به سير تاريخي فدك و چگونگي بر خورد خلفا به مقتضاي سياست و اوضاع آن روز با مسئلة فدك اشاره شده است و اينكه در طول چندين قرن و با روي كار آمدن هر يك از خلفا، مسئله استرداد فدك و غصب آن تكرار شده و اين امر مؤيد اهميت ابعاد سياسي و  اقتصادي فدك بوده است

در فصل پاياني اين رساله به زنده نگه داشتن ماجراي فدك و مظلوميت حضرت زهرا (س) توسط حضرات معصومين اشاره شده است

تا به فدك به چشم يك مسأله تاريخي نگريسته نشود بلكه فدك به يك معنا ولايت مطلقه مي‌باشد كه بعد از پيامبر (ص) آن را از آل الله غصب كردند  لذا يكي از مظاهراحيا و بقاي فدك، متون زياراتي است كه خطاب به ائمه معصومين بر زبان پيروان مكتب فاطمه جاري مي‌شود

به اميد آنكه حق ذوالجلال، قيام قائم آل محمد را نزديك فرمايد تا با ظهورش مرهمي بر دل تفتيده خسته دلان و دلسوختگان و عاشقان اهل بيت باشد و منتقم خون مادرش و جلاي قلوب مؤمين باشد

 

انشاءالله

 

 

 کليات

 

اهداف

1- بررسي دقيق و مستقل واقعه فدک و شناخت علل شاخص بودن آن در بين حقوقي که از ائمه اطهار سلب شده است

2- بدست آوردن اطلاعات دقيق از منابع معتبر درباره سير تاريخي فدک و چگونگي برخورد خلفا با اين مسئله

3- بررسي علل اهميت موضوع فدک براي دختر پيامبر (ص) و خليفه اول و تحقيق در مورد استدلالهاي طرفين دعوي و اظهارات آنها در مورد فدک

4- مطالعه دقيق خطبه  حضرت زهرا (س) باتوجه به اسناد و منابع معتبر و ارتباط آن با مسئله فدک

5- تحقيق و بررسي حوادث و شرايط اجتماعي و سياسي آن روز جامعه اسلامي براي تحليل بهتر و دقيق‌تر مسئله فدک

 

پيشينه موضوع

موضوع فدک مسئله‌اي است که پيوسته در طول 14 قرن مورد توجه مورخين، مفسرين، محدثين، شعرا و فقها قرار گرفته است و در کتب مختلف تاريخي، فقهي، ادبي، روايي و کتب تفسير در مورد فدک نوشته شده و نظرات خود را بيان داشته‌اند

لکن مساله فدک به صورت يک موضوع محوري، اصلي و مستقل مورد توجه قرار نگرفته و هميشه زماني که از حوادث بعد از رحلت پيامبر (ص) سخن به ميان مي‌آيد به موضوع فدک اشاره‌ کوتاه مي‌شود لذا مجموعه‌اي که به طور کامل و همه جانبه  از زواياي مختلف موضوع فدک و ديدگاههاي مختلف را مورد بررسي قرار دهد کمتر به چشم مي‌خورد

 

روش تحقيق

براي تبيين واقعي فدک و سير تاريخي آن و بررسي وقايع و شرايط آن روز  جامعة اسلامي بايد به کتب معتبر تاريخي، روايي و حقوقي  مراجعه مي‌شد

لذا بعد از مشورت با اساتيد مجرب حوزه و گرفتن اطلاعات لازم درباره منابع موجود با موضوع فدک به کتابخانه مجلس مراجعه کرده و اغلب منابع از آنجا بدست آورده شد

از کتابخانه حوزه علميه و برخي از کتابخانه‌هاي مدارس براي تکميل کار استفاده شد

براي اينکه پذيرش حقيقت در مورد فدک آسان‌تر شود از منابع اهل سنت مانند کتاب شرح نهج‌البلاغه ابن ابي الحديد معتزلي و کتاب الفاطمه الزهرا ابوعلم توفيق و عباس محمود عقاد استفاده شد

کتاب‌هاي شيعه هم براي توضيح بيشتر و تائيد مطالب مورد مطالعه قرار گرفت که البته اين بزرگواران هم از منابع معتبر اهل سنت استفاده کرده بوده‌اند

بعد از مطالعه کتب از مطالب مربوط به موضوع فيش‌برداري شد در نهايت مطالب بعد از تهيه فهرست به صورت منسجم دسته بندي شده و به صورت منظم درآمد

با عرض تشکر اميدوارم نقايص موجود با راهنمايي‌هاي ارزشمند شما بزرگواران رفع گردد

 

سوالات اصلي

1- چرا غصب فدک در ميان برخي از غصب‌‌هايي که از حقوق اهل بيت شد، شاخص است و اهميت آن در کدام نقطه نهفته است؟

2- چرا فدک در برهه از زمان به عنوان مسئله مهم و مخاصمه بين دختر پيامبر اسلام (س) و خليفه اول قرار گرفت؟ استدلال‌هاي دو طرف چه بود؟

3- تاثيرات اجتماعي و اخلاقي غصب فدک بر جهان اسلام چه بود؟

4- حضرت زهرا (س) در خطبه معروف خود هدف از سخنراني در مسجد پيامبر (س) و در جمع مردم را چه دانستند؟

5- خطبه معروف و بي نظير حضرت زهرا (س) در مسجد مدينه داراي چه محورها و حاوي چه موضوعاتي است؟

 

سوالات فرعي

1- موقعيت جغرافيايي فدک چگونه بود؟

2- دهکده فدک چگونه در اختيار حضرت رسول اکرم (ص) قرار گرفت؟

3- مالکيت فدک از نظر شرع مقدس اسلام چگونه است؟

4- بخشش فدک توسط پيامبر اسلام به فاطمه زهرا (س) بر چه اساسي صورت گرفت؟

5- فدک چند سال در دست حضرت زهرا (س) بود، درآمد آن صرف چه مصارفي مي‌شد و وضعيت زندگاني حضرت در آن زمان چگونه بود؟

6- اقدامات برنامه‌ريزي شدة دشمنان ولايت براي غصب فدک و تثبيت خلافت باطل و نامشروع آنان چه بود؟

7- انگيزه‌هاي سياسي غصب فدک توسط غاصبين ولايت چه بود؟

8- اسرار بيش از حد حضرت زهرا (س) بر سر مطالبه فدک با توجه به مقام زهد حضرت و اهل بيت (ع) چه بود و استدلالهاي ايشان چه بود؟

9- دلايل حضرت زهرا (س) در مورد احقاق حق خود چيست؟

10- حضرت امير المومنين و حضرت فاطمه (س) براي اعادة فدک چه اقداماتي کردند؟

11- چه کسي نامة رد فدک به حضرت زهرا (س) را پاره کرد ؟ چرا؟

12- براساس ( قاعدة يد) چگونه مي‌توان اثبات کرد که فدک در تملک حضرت زهرا (س) بوده است؟

13- اگر فرضاً بپذيريم که فدک در تصرف حضرت نبود بر اساس قاعدة‌ فقهي ( آوردن بينه و شاهد) چگونه تملک حضرت بر فدک ثابت مي‌شود؟

14- وضعيت فدک در زمان خلفاي بني اميه و بني عباس چگونه بود و هم‌اکنون چه موقعيتي دارد؟

15 – حضرات معصومين ماجراي فدک و مظلوميت حضرت را چگونه در تاريخ زنده نگه داشتند؟

16 – مظاهر احياء و بقاي نام فدک در متون زيارات چيست؟

17- بر مبناي خطبه فدکيه حضرت زهرا (س) عوامل انحراف امت بعد از رحلت پيامبر (ص) و بازگشت به ارزش‌هاي جاهلي چيسست؟

 

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                                      صفحه

چکيده

کليات

مقدمه  1

بخش اول : موضوع فدك

فصل اول/ مشخصات فدك و ارزش مادي آن  7

فصل دوم / فتح فدك و اختصاص آن به رسول اكرم (ص) با توجه به آيات  8

فصل سوم/ واگذاري فدك به حضرت زهرا (س) و معيار بخشش آن  12

فصل چهارم/ تصرف حضرت زهرا (س) در فدك در زمان حيات پيامبر(ص)  15

 

بخش دوم: غصب فدك

فصل اول / مراحل غصب فدك  16

مناظرات حضرت زهرا (س) با ابوبكر  17

گفتار مستدل علي (ع) به ابوبكر و حوادث بعد از آن 20

نامة كوبندة علي (ع) به ابوبكر و واكنش ابوبكر  25

خلاصه‌‌اي از خطبة حضرت زهرا (س) و وقايع بعد از آن  29

ادامة‌مبارزه تا آخرين لحظات زندگي  36

فصل دوم / علل غصب فدك  40

فصل سوم / حديث ابوبكر و اشكالات وارد بر آن  43

فصل چهارم / عمل ابوبكر برخلاف قوانين قضا و شهود  49

 

بخش سوم/ بررسي استدلالهاي حضرت زهرا (س)

فصل اول / فدك اعطائي رسول ا (ص)  53

فصل دوم / ادعاي ميراث  58

فصل سوم / سهم ذي القربي و خمس غنايم  62

 

 

بخش چهارم : خطبه‌هاي حضرت زهرا (س)

فصل اول  بيانات مقام معظم رهبري در مورد بلاغت و شيوايي خطبه حضرت زهرا در مسجد پيامبر (س)  64

فصل دوم: خطبه حضرت زهرا (س) در مسجد پيامبر (ص)  65   

  عنوان                                                                                                     صفحه

    اسناد خطبه  65

          متن خطبه  66

فصل سوم / خطبه حضرت زهرا (س) براي زنان مهاجر و انصار  81

          اسناد خطبه  81

          متن خطبه  82

 

بخش پنجم: سرگذشت فدك در طول تاريخ

فصل اول / فدك در زمان خلفاي سه گانه  85

فصل دوم / فدك در زمان بني اميه  86

فصل سوم/ فدك در زمان بني عباس  88

فصل چهارم/ موقعيت کنوني فدک  91

 

بخش ششم: اسرار پيگيري اهل بيت در مسئله فدك

فصل اول / علل پيگيري حضرت زهرا (س) در باز پس گيري فدك  93

فصل دوم / زنده نگه داشتن فدك و مظلوميت حضرت زهرا (س) توسط حضرات معصومين 97

فدك در نهج البلاغه علي  97

مرز فدك – مرز اسلام  98

خبر مظلوميت حضرت زهرا (س) به پيامبر در شب معراج  99

فصل سوم / مظاهر احياء و بقاي نام فدك در متون زيارات معصومين  101

نتيجه  103

پيشنهاد  105

خلاصه  107

منابع و مآخذ 118


خرید و دانلود | 7,400 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :130
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
عروسک های تک فریم (تئاتر) رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

عروسكهاي تك فريم (تئاتر)

پیشگفتار

اولين نمودهاي آفرينش هنري در سپيده دم تمدن انساني و با اولين گامهاي بشر ابتدايي بنيان گرفت، برخي هم اعتقاد داشتند كه ماهيت زيستي و رواني انسان هنر را بوجود آورده است و هنرها فعاليتي است كه زيبايي را نمودار مي‌سازد، هنر كوششي است براي آفرينش صُوَرِ لذتبخش. اين صًوَرْ حس زيبايي ما را ارضا مي‌كند و حس زيبايي زماني ازضا مي‌شود كه ما نوعي وحدت و هماهنگي از روابط حسي و دركي در درون خود بوجود آوريم.

آنچه زيباس موزون و متناسب است و برعكس آنچه موزون و متناسب است زيباست، قانون و مقصد هر هنر چيزي بجز زيبايي نيست.

هنر صرفاً لذت نيست بلكه وسيله ارتباط انسانهاست. و هنر فعاليتي است انساني؛ شامل اينكه يك فرد آگاهانه است به خلق اثري احساسي ميزند كه ديگران نيز از آن احساسات متاثر گردند و آنرا تجربه كنند.

و خيلي مختصر مي‌توان گفت.‌.. هنر عبارتست از تجملي احساسات، معنويات، تمنيات و روحيات دروني بصورت يك اثر بروني با شرط وجود هماهنگي بين عناصر تشكيل دهنده آن اثر.‌..

فهرست

پيشگفتار

مقدمه

فصل 1

بخش 1: عروسك و تاريخچة آن

بخش 2: ويژگيهاي عروسكهاي نمايشي

بخش 3: ويژگيهاي عروسكهاي سينمايي و تصويري

بخش 4: ويژگيهاي عروسكهاي تك‌فريم

فصل 2

بخش 1: روشهاي متحركسازي سوژه‌هاي مختلف

بخش 2: جان بخشي اشيا و اجسام دوبعدي

بخش 3: جان بخشي اشيا و اجسام سه بعدي

بخش 4: تلفيق فيلمهاي تك فريم و زنده

فصل 3:

بخش 1: جذب ليزو

بخش 2: نيروي انساني و تقسيم كار

ماخره

ضميمه

فهرست عكس

فهرست منابع

گزارش كار عملي


خرید و دانلود | 8,400 تومان
نوع فایل :docs-WORD | تعداد صفحات :100
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
ضرر و فعل زيانبار رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

ضرر و فعل زيانبار

 

«مقدمه»

به نام آنكه جان را فكرت آموخت

يكي از مسائل مهمي كه در زمينة حقوق خصوصي بسيار اهميت دارد احراز رابطة سببيت بين ضرر و فعل زيانباراست و ما در اين تحقيق سعي داشته‌ايم با توجه به كتابهايي كه در اين زمينه وجود دارد، به بيان و توضيح اين مسئله بپردازيم و ديدي كلي نسبت به رابطة سببيت بدست آوريم

در اين تحقيق ما رابطه سببيت را در سه فصل بررسي مي‌نمائيم در فصل اول، كلياتي را براي آشنائي با مسئله بيان كرده‌ايم و سپس با بررسي كامل فعل زيانبار و رابطة سببيت در فصول بعدي به روشن كردن رابطة سببيت بين ضرر و فعل زيانبار پرداخته‌ايم

در نگارش اين تحقيق كوشيده شده است محتواي مطالب در سطح مطلوب باشد و با تقسيم‌بندي درست مطالب سعي شده است كه پيوند صحيحي بين مطالب ايجاد گردد و با بياني ساده و روان و آوردن مثال روشن و نمونه‌هاي عملي و كاربردي تلاش شده است كه تفهيم موضوع عميق‌تر و آسانتر گردد

فهرست

عنوان صفحه

مقدمه 

فصل اول: كليات 

بخش نخست: مفهوم ضرر و اقسام آن 

1-1- مفهوم ضرر 

1-2- ضرر قابل جبران و شرايط آن 

1-3- از دست دادن موقعيتهاي عملي 

1-4- محروم ماندن از كار 

1-5- ضرر معنوي 

بخش دوم: بيان مختصر فعل زيان‌بار 

بخش سوم: بيان مختصر رابطة سببيت 

فصل دوم: فصل زيان بار 

بخش نخست: عنصر مادة فعل زيان بار 

1-1- تقصير با فعل مثبت 

1-1-1- قاعده 

1-1-2- شرايط فعل مثبت زيان بار و زيانها 

1-2- تقصير از نوع فعل سلبي يا ترك فعل 

1-2-1- اقسام ترك فعل 

1-2-2- مباني نظري مسئوليت ناشي از خودداري 

1-2-3- نتايج عنصر مادي 

بخش دوم: عنصر معنوي فعل زيانبار 

2-1- نقش اراده و تميز در تشخيص انواع تقصير 

2-2- مسئوليت مدني صفير غيرمميز و مجنون 

2-2-1- نظريه‌هاي حقوقي 

2-2-2- حقوق موضوعه ايران 

2-3- آزادي اراده 

2-3-1- نظريه سنتي و نوعي تقصير 

2-3-2- نقش اراده آزاد 

بخش سوم: عنصر قانوني فصل زيانبار 

3-1- مفهوم غيرقانوني بودن 

3-1-1- معنا و چهره‌هاي گوناگون تجاوز 

3-1-2- ضابطه و معيار تجاوز 

3-2- افعال مشروع 

3-2-1- دفاع مشروع 

3-2-2- امر آمر قانوني 

3-2-3- اكراه يا اجبار 

3-2-4- غرور 

3-2-5- اضطرار 

3-2-6- اعمال حق 

3-2-7- مصلحت عمومي 

3-2-8- اذن و برائت از انجام عمل 

فصل سوم: رابطة سببيت 

بخش نخست: چگونگي رابطة سببيت 

1-1- لزوم رابطة سببيت 

1-2- اجتماع اسباب 

بخش دوم: اسباب خارج و اثر آن در مسئوليت 

2-1- وقوع حوادث پيش‌بيني نشده يا قواي قاهره 

2-2- فعل شخص ثالث 

2-3- تقصير زيانديده 


خرید و دانلود | 8,600 تومان
نوع فایل :doc | تعداد صفحات :125
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
شناخت آتش و جشن های مربوط به آن رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

شناخت آتش و جشنهاي مربوط به آن

طرح تحقيق

بيان مسئله

آتش و جشن هاي مربوط به آن داراي چه جايگاهي در ايران باستان بوده است؟ در نگاهي اجمالي و مختصر آتش از كلمه آتر گرفته شده كه در گذشته آتربان يا آذربان به كسي گفته مي شده كه پاسبان آتش يا آتر بوده است و در بياني ساده تر آتش از برخورد و سايش دو شيء و ايجاد جرقه بوجود مي آيد

واژه جشن از كلمه اوستايي سينه Yasna آمده و اين كلمه از ريشه Yaz اوستايي مشتق شده كه معني ستايش كردن مي دهد از اين رو واژه جشن به معني ستايش و پرستش مي باشد كلمه ديگري كه از همين ريشه آمده و در بين زرتشتيان متداول مي باشد واژه جشن Jashen است كه معني بخصوصي به خودگرفته زرتشتيان واژه جشن را بطور كلي به مراسم عيد و ايام خوشي و سرور اطلاق مي كنند در حاليكه مراسم مذهبي و سرودن اوستا در آن ايام را جشن مي خوانند

به نظر مي رسد كه يك سري علل و عواملي از قبيل فرهنگ، دين، تقدس آتش، قوميت، آداب و رسوم، جامعه آن زمان، نوع حكومت، نحوه برخوردها، ودر بوجود آمدن اين امر دخيل مي باشند

اميد است با انجام اين تحقيق و بررسي علل و عوامل ياد شده گامي در جهت شناخت اين سنت ديرينه برداشته شود

فهرست مطالب

عنوانصفحه

فصل اول:

- عنوان تحقيق:1

- موضوع تحقيق1

- بيان مسئله2

- تعاريف نظري5

- ضرورت و اهميت پژوهش تحقيق6

- اهداف تحقيق8

مقدمه9

فصل دوم

- جشن ماهيانه12

- آتش بطور عموم20

- آتش در اوستا21

- داوري يا بازشناسي آتش23

- انتقال آتش24

- نور و فروغ و روشنايي و اخگر فروزان25

- انگيزه رو آوردن به سوي روشنايي و فروغ به هنگام نيايش31

- دَرِ مهر32

- روشنايي و تاريكي35

- آتش نزد اقوام مختلف37

- اهميت اجاق خانواده و روشن نگه داشتن آن38

- آتش در زمان مادها43

- آتش در زمان هخامنشيان43

- آتش در دوره ساسانيان44

- آتشكده45

- انواع آتشكده47

فصل سوم:

- چهارشنبه سوري47

- آجيل مشكل گشا53

- فال كوزه55

- آش نذري56

- كجاوه اندازي57

- شال اندازي58

- فالگوش59

- قاشق زني60

-تطهير و خانه تكاني61

- بخت گشايي62

فصل چهارم:

- جشن سده65

- سبب ناميدن اين جشن به سده 66

- مراسم جشن سده67

- نام سده72

- انگيزه هاي داستاني جشن سده73

- نوسده، برسده74

- جشن سده د ردوران اسلامي77

- برگزاري جشن سده در دوران اسلامي78

مراسم جشن سده ميان زردتشتيان79

- جشن سده پس از ساسانيان83

فصل پنجم:

- جشن هاي آتش آذرگان، شهريورگان87

- آذرگان يا آذرخش90

- ارديبهشت گان، گلستان جشن91

- منابع و مآخذ93


خرید و دانلود | 9,700 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :95
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
سیستم های کنترل بینا رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

سيستم هاي كنترل بينا

1ـ كليات

تكنولوژي ماشين بينايي و تصوير برداري ديجيتالي شامل فرآيندهايي است كه نيازمند بكارگيري علوم مختلف مهندسي و نرم افزاري كامپيوتر مي باشد. اين فرآيند را مي توان به چند دسته اصلي تقسيم نمود:

1ـ ايجاد تصوير به شكل ديجيتالي

2ـ بكارگيري تكنيكهاي كامپيوتري جهت پردازش و يا اصلاح داده هاي تصويري

3ـ بررسي و استفاده از نتايج پردازيش براي اهدافي چون هدايت ربات يا كنترل نمودن تجهيزات خودكار، كنترل كيفيت يك فرآيند توليدي، يا فراهم آوردن اطلاعات جهت تجزيه و تحليل آماري در يك سيستم توليدي كامپيوتري (MAC).

قبل از آنكه بتوان هر يك از بخشهاي خاص اين تكنولوژي را بطور تخصصي بررسي نمود. مي بايستي آشنايي كلي با هر يك از اجزاء سيستم پيدا كرد و از اثرات هر بخش بر روي بخش ديگر مطلع بود. ماشين بينايي و تصويربرداري ديجيتالي از موضوعاتي است كه در آينده نزديك تلاش و تحقق بسياري از متخصصان را بخود اختصاص خواهد داد.

در طي سه دهة گذشته تكنولوژي بينايي كامپيوتري بطور پراكنده در صنايع فضايي، نظامي و بطور محدود در صنعت بكار برده شده است. جديد بودن تكنولوژي نبودن سيستم مقرون به صرفه در بازار و نبودن متخصصين اين رشته باعث شده است تا اين تكنولوژي بطور گسترده استفاده نشود. تا مدتي قبل از دوربين ها و سنسورها استفاده شده معمولاً بصورت سفارشي و مخصوص ساخته مي شدندتا بتوانند براي منظور خاصي مورد استفاده قرار گيرند. همچنين فرآيند ساخت مدارهاي مجتمع بسيار بزرگ (VLSI ) آنقدر پيشرفت نكرده بود تا سنسورهاي حالت جامد با رزولوشن بالا ساخته شود.

استفاده از سنسورهاي ذكر شده مستلزم اين بود كه نرم افزار ويژه اي براي آن تهيه شود و معمولاً اين نرم افزارها نيز نياز به كامپيوترهايي با توان پردازش بالا داشتند. علاوه بر همه اين مطالب مهندسين مجبور بودند كه آموزشهاي لازم را پس از فراغت از تحصيل فراگيرند. زيرا درس ماشين بينايي در سطح آموزشهاي متداول مهندسي ( ليسانس) در دانشگاهها و به شكل كلاسيك ارائه نمي شد.

تكنولوژي ماشين بينايي در دهة آينده تاثير مهمي بر تمامي كارهاي صنعتي خواهد گذاشت كه دليل آن پيشرفتهاي تكنولوژي اخير در زمينه هاي مرتبط با ماشين بينايي است و اين پيشرفتها در حدي است كه از اين تكنولوژي هم اكنون حياتي مي باشد.

بطور كلي سه شرط ضروري براي فراگير شدن يك تكنولوژي جديد عبارت است از :

1ـ وجود سخت افزار اعتماد با قيمت معقول

2ـ وجود متخصصيني كه دانش سخت افزاري و نرم افزاري را در بكارگيري تكنولوژي داشته باشند.

3ـ وجود نياز يا بروز مشكلي كه نيازمند حل باشد.

امروزه تمامي اين شرايط در مورد تكنولوژي ماشين بينايي صادق است. سنسورهاي حالت جامد و كامپيوترهاي شخصي امروزي به عنوان ابزارهاي كارآمد، مطمئن و ارزان براي پردازش تصوير و تصميم گيري درباره آن موجود مي باشد. دانشگاهها ( در امريكا) به تعداد كافي مهندسيني را تربيت مي‌كنند كه دانش و مهارت كافي در زمينه ماشين بينايي را دارند و بالاخره به دليل حفظ استانداردها در سطح ملي نياز به افزايش بهره‌وري و بهبود كيفيت در امريكا وجود دارد. علاوه بر اين، بدليل مسائلي از قبيل نياز به بررسي دعاوي صنعتي و نياز به داشتن اطلاعات كامل از محصول در مراحل مختلف بطوريكه دسترسي به آن مقتدر باشد صنايع توليدي را وادار مي كند تا فرآيند جمع آوري و ذخيرة اطلاعات مربوط به محصول در مراحل مختلف توليد را خودكار نمايند.

فهرست مطالب

فصل اول:

آشنايي با ماشين بينايي و تصوير برداري ديجيتالي

1 كليات

1ـ1 بينايي و اتوماسيون كارخانه

2ـ1 بينايي انسان در مقابل بينايي ماشين

3ـ1پارامترهاي مقايسه اي

1ـ3ـ1 تطبيق پذيري

2ـ3ـ1 تصميم گيري

3ـ3ـ1 كيفيت اندازه گيري

4ـ3ـ1 سرعت واكنش

5ـ3ـ1 طيف موج واكنش

6ـ3ـ1 توانايي درك صحنههاي دو بعدي و سه بعدي

7ـ3ـ1 خلاصة‌مقايسه

4ـ1 توجيه اقتصادي

فصل دوم

سيستم بينايي و كنترل

2 كليات سيستم

1ـ2 تصويرگيري

فهرست مطالب

1ـ1ـ2 نورپردازي

2ـ1ـ2 تشكيل تصوير و متمركز نمودن آن

3ـ1ـ2 شناسايي تصوير

2ـ2 پردازش

3ـ2 خروجي يا نمايش داده هاي تصويري

فصل سوم

پردازاش تصوير

3 مقدمه

 1ـ3 پيكسل

 2ـ3 پنجره

 3ـ3 مكان پيكسل

4ـ3 مكان پيكسل

5ـ3 خطاي كوانتايز كردن

1ـ5ـ3 خطاي اندازه گيري

6ـ3 هيستوگرام

1ـ6ـ3 ايجاد هيستوگرام

2ـ6ـ3 مشخصات

7ـ3 سيستمهاي رنگيCMYB و RGB


خرید و دانلود | 8,900 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :120
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
سیستم اطلاعات مدیریت و کاربرد آن در برنامه ریزی تولید شرکت تولیدی مهیا رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

سيستم اطلاعات مديريت و كاربرد آن در برنامه ريزي توليد شركت توليدي مهپا

قسمتی از فصل اول:

اين فصل شامل رئوس مطالبي در ارتباط با اهداف سيستمهاي اطلاعاتي مديريت MIS است و مقدمه اي براي كل مطالب بحساب مي آيداين فصل نيازاين موضوع به طيف وسيعي از دانش را به تفصيل با تأكيد بر نيازهاي استفاده كنندگان اطلاعات شرح مي دهد تا روشن شود كه MIS يك پردازش فرديست ، يك مجموعه پيچيده است و هيچ راه حل استانداري ندارد 

 

سيستم هاي اطلاعاتي مديريت Mis چيست ؟

براي MIS هيچ تعريف جامعي كه مورد قبول همگان قرار گرفته باشد وجود ندارد و آنچه كه بدين عنوان موجود است ، انعكاسي است از تأكيدات و پيش داوريهاي نويسنده اي خاص 

واژه MIS تقريباً با كامپيوتر كه بر پايه پردازش داده ها بنا شده مترادف گرديده و در حقيقت كتابهائي كه تحت عنوان MIS وجود دارد اختصاصاً داراي رئوس مطالبي چون آناليز سيستمها ، طراحي بايگاني و ساير تراكنشهاي تكنيكي مختلف بر اساس سيستمهاي كامپيوتري مي باشداين تأكيدات باعث جهت يافتن و بوجود آمدن تعريفي براي MIS توسط كلي ( KELLY ) بشرح زير گرديد: سيستمهاي اطلاعاتي مديريت عبارتست از كوششهاي انساني با استفاده از ابزار كامپيوتري جهت جمع آوري ، نگهداري ، بازيابي اطلاعات با بهره گيري از سيستمهاي ارتباطي به منظور مديريت مطلوب فعاليتهاي سازمان 

در اين فصل تأكيد بر راههاي توليد اطلاعات چه از طريق كامپيوتر و چه از طريق روشهاي دستي مورد نظر است و تنها راههاي توليد اطلاعات مورد توجه استدر مرحله دوم مقايسه صحيح و مطمئن و درست مسائل و اهميت و صحت آن مد نظر خواهد بود تا بتوان با معرفي راه دستيابي به منابع اطلاعاتي مرتبطو مورد نياز كه در كجا وچه موقع در سترس بوده و به چه نحو براي مديريت قابل استفاده است اقدام نمود

اين فصل درباره طراحي مركز تصميم گيري و اجراء سيستمهاي اطلاعاتي مديريت و راههاي پردازش داده ها توجه مي نمايدمانند واقعيات روزمره و اعداد و ارقام سازمان بشكل اطلاعات ، كه بمنظور تصميم گيري مورد استفاده قرار خواهد گرفت وچنانچه داده ها از اطلاعات قابل تشخيص باشد در نحوه اجراي تصميم موثر خواهد بود شكل زير خلاصه اين دستيابي را نشان مي‌دهد:

فهرست مطالب

عنوان صفحه

بخش اول : سيستم‌هاي اطلاعاتي 

مقدمه 1

فصل اول: سيستمهاي اطلاعات مديريت

ـ نگاهي كلي به سيستمهاي اطلاعات مديريت 6

ـ سيستمهاي اطلاعات مديريت چيست؟ 6

ـ دانش و اطلاعات مورد نياز9

ـ طبيعت داده‌ها، اطلاعات و ارتباطات11

ـ مديريت اجرايي و سطوح آن12

ـ ماهيت برنامه‌ريزي و تصميم‌گيي و تكنيكهاي قابل دسترسي آن 14

فصل دوم: سيستمهاي اطلاعاتي و سازمان

ـ سيستمهاي اطلاعاتي و سازمان17

1) سيستمهاي اطلاعاتي بر اساس وظايف مختلف سازمان 21

2) سيستمهاي اطلاعاتي بر اساس عمليات و ساختار مديريتي سازمان22

ـ سيستم پردازش تراكنشها 23

ـ سيتسم‌هاي اطلاعاتي مديريت 24

ـ سيستم گزارش‌هاي مديريت 28

ـ سيستم اطلاعات پشتيباني تصميم‌گيري 29

ـ سيستم اطلاعاتي مديريت سطح بالا 29

3) سيستمهاي اطلاعاتي بر اساس صورت فيزيكي آنها 30

ـ اجزاي فيزيكي سيستم30

ـ وظايف پردازشي سيستم 31

فصل سوم: مديريت اطلاعات 

ـ مديريت اطلاعات 33

ـ اهميت مديريت اطلاعات36

ـ دانش MIS 36

ـ مدير و سيستم 37

ـ سيستم اطلاعات مديريت38

ـ تعريف MIS 38

ـ اجزاي MIS43

ـ مدلي از MIS44

ـ ايجاد MIS 47

ـ مسئوليت مديريت در مورد MIS49

بخش دوم: بررسي سيستم برنامه‌ريزي توليد 

فصل چهارم: سيستم برنامه‌ريزي توليد 

ـ گذري بر سيستمهاي برنامه‌ريزي توليد52

ـ زير سيستم ورودي 54

ـ زير سيستم خروجي55

ـ سيستم اطلاعات حسابداري 55

ـ زير سيستم‌هاي مهندسي صنايع57

ـ زير سيستم هوشمند توليد58

ـ اطلاعات مربوط به كارگران توليد 58

ـ سيستمهاي رسمي 59

ـ سيستمهاي غير رسمي60

ـ اطلاعات مربوط به تأمين كنندگان 60

ـ زيرسيستم انبارداري62

ـ اهميت سطح كالاهاي موجود62

ـ هزينه نگهداري62

ـ هزينه خريد63

ـ زيرسيستمهاي كيفيت 64

ـ زيرسيستم هزينه 64

فصل پنجم: سيستم اطلاعاتي توليد 

ـ چگونه مديريت از سيستم اطلاعاتي توليد بهره مي‌گيرند66

ـ سيستمهاي اطلاعاتي و تكنولوژي اطلاعات67

ـ يك سيستم اطلاعاتي چيست؟67

ـ سيستمهاي اطلاعاتي متعارف و غير متعارف 67

ـ يك سيستم اطلاعاتي مبتني بر كامپيوتر چه نوع سيستمي است 68

ـ ساختار و تركيب بندي سيستمهاي اطلاعاتي 70

ـ دسته‌بندي سيستمهاي اطلاعاتي70

ـ دسته‌بندي بر اساس ساختار سازماني71

ـ دسته بندي اطلاعات بر اساس عملكردشان72

ـ دسته بندي اطلاعات بر اساس نوع خدمتي كه ارائه مي‌كنند 72

ـ انواع عمده سيستمهاي اطلاعاتي 73

ـ سيستم اطلاعات مديريت دانش 73

ـ سيستمهاي اطلاعاتي پردازش امور اداري و كاربردي 74

ـ سيستمهاي اطلاعاتي مديريتي 75

ـ معماري اطلاعات 76

ـ سيستمهاي پايه‌گذاري شده بر اساس وب77

ـ اينترنت78

ـ اينترانت78

ـ اكسترانت79

فصل ششم : بررسي وضعيت برنامه‌ريزي توليد شركت مهپا 

ـ بررسي وضعيت فعلي سيستم برنامه‌ريزي توليد 81

شركت مهپا با سيستم برنامه‌ريزي توليد ساخت يافته 

بخش سوم: طراحي سيستم برنامه‌ريزي توليد

فصل هفتم: طراحي سيستم برنامه‌ريزي توليد با استفاده از سيستم اطلاعات مديريت 

ـ انتخاب موضوع پروژه86

ـ تشريح محل انجام پروژه88

ـ تشريح فرآيندهاي صورت گرفته در طراحي سيستم91

ـ مستندات مورد نياز در طراحي سيستم102


خرید و دانلود | 8,600 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :102
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...
تحلیل روسازی انعطاف پذیر رضا عظیمی 1396/02/05 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

تحليل روسازي انعطاف پذير

چكيده

روسازي راه به دليل قدمت ديرينه‌اي كه در جهان و نيز در ايران دارد همواره از ديرباز مورد توجه مهندسين بوده است به تدريج و با شكل‌گيري قالب استاندارد براي روسازي‌هاي انعطاف‌پذير و صلب، لزوم تهيه برنامه‌هاي كامپوتري و تحليل عددي روسازي‌ها جهت صرف زمان كمتر و بررسي دقيق‌تر كاملاً اجتناب‌ناپذير مي‌نمود در اين پروژه سعي بر آن بوده است كه روسازي انعطاف‌پذير آسفالتي تحت اثر بارگذاري قائم در بالاي رويه مورد بررسي قرار گرفته و توسط تئوري الاستيسيته و فرض ساده كننده روشش برميستر جهت مدل لايه‌اي، تئوري رياضي مربوط بسط داده شده و پايه‌هاي يك برنامه كامپيوتري براساس آن شكل گرفته است

نرم‌افزارهايي كه با بهره جستن از تئوري لايه‌اي اقدام به تحليل رفتار خاك و محاسبه تنش‌ها و تغيير مكان‌ها مي‌نمايند همگي ملزم به رعايت فرضيات و قوانين خاص تئوري لايه‌اي هستند اين شرايط بعضاً محدود كننده ممكن است باعث تقريب‌هاي كوچك و يا بزرگي در جواب‌هاي نهايي سيستم گردد

روسازي‌هاي انعطاف‌پذير را مي‌توان با استفاده از تئوري چند لايه‌اي برميستر تحليل كرد عمده‌ترين فرض تئوري فوق بي‌نهايت بودن هر يك از لايه‌ها در صفحه افقي است در اين روش براي محاسبه پاسخ با توجه به فرض مهم تقارن محوري، يك تابع تنش فرض مي‌شود كه بايد معادلات ديفرانسيل سازگاري و همچنين شرايط پيوستگي و مرزي را ارضاء كند سپس از محاسبه اين تابع تنش، مي‌توان تنش‌ها و جابه‌جايي‌ها را به دست آورد

يافتن راه حل رياضي مناب براي تحليل روسازي، آشنايي كامل با مفاهيم و فرضيات اين روش، انتخاب مناسب پارامترها و متغيرهاي مسئله، تدوين پايه‌هاي نرم‌افزار كامپيوتري جهت ورود اطلاعات اين روش رياضي به كامپيوتر و ساختن يك محيط User friendly براي كنترل ورودي‌هاي برنامه و ايجاد امكان هر گونه توسعه آتي در پيكره نرم‌افزار اهم از مواردي است كه در اين پروژه بدان توجه شده است

پيشگفتار

تحليل روسازي‌ها مسئله مهمي است كه امروز با توجه به گسترش صنعت ساختمان و راهسازي از اهميت ويژه‌اي برخوردار است روش‌هاي متفاوتي براي تحليل روسازي‌ها تا به امروز ارائه شده‌اند و هر كدام به نوبه خود داراي نقاط قوت و ضعفي هستند دو روش عمده اصلي در تحليل اين مسائل منطق تئوري لايه‌اي وتئوري اجزاء محدود مي‌باشد بديهي است كه استفاده از هر كدام از روش‌ها ملزم به رعايت فرضيات اوليه و شرايط خاص حاكم بر آن روش خواهد بود آنچه در اين پروژه مورد اشاره قرار گرفته است؛ معرفي دو روش اصلي تحليل روسازي‌هاي انعطاف‌پذير كه يكي استفاده از تئوري الاستيسيته و سيستم لايه‌اي و ديگري روش اجزاء محدود مي‌باشد و سعي شده است سيستم لايه‌اي و به تبع آن روش بر مسيتر براي حل لايه‌اي با توجه بيشتري بررسي شود و جزئيات بيشتري از الگوريتم رياضي آن ارائه گردد روش بر مسيتر براي حل لايه‌اي با توجه بيشتر بررسي شود و جزئيات بيشتري از الگوريتم رياضي آن ارائه گردد

در روش بر مسيتر براي پيدا كردن تنش‌ها و تغيير شكل‌ها در محيط لايه‌اي خاك و با فرض نيمه بودن محيط و وجود تقارن محوري، يك تابع تنش انتخاب شده و با در نظر گرفتن شرايط پيوستگي و شرايط مرزي معادلات ديفرانسيل حاصله حل شده و پاسخ‌هاي مورد نياز به دست مي‌آيد

فرضيات رياضي حاكم بر اين روش و الگوريتم مربوط به آن در فصل سوم اين پروژه به تفصيل بيان شده و امكان يك مقايسه نسبي نيز فراهم شده است

سپس از تشريح اين مسائل، نرم‌افزار kenlayer به عنوان يك برنامه كامپيوتري مورد اعتماد كه بر پايه تئوري لايه‌اي استوار است، تشريح شده و فرضيات و قابليت و امكانات متفاوت اين نرم‌افزار نحوه حل معادلات و گرفتن پاسخ‌ها، چاپ نتايج، تعريف حالات مختلف بارگذاري‌ها، اصل جمع آثار قوا و ساير مسائل فني از اين قبيل همگي در حوصله اين پروژه مورد بررسي تفصيل قرار گرفته است و در انتهاي اين فصل آشنايي نسبتاً كاملي با اين نرم‌افزار به وجود خواهد آمد

سپس از آشنا شدن با نرم‌افزار kenlayer نرم‌افزاري كه در اين پروژه مورد بررسي و طراحي قرار گرفته است تشريح شده است اين نرم‌افزار كه بر پايه‌هاي تئوري الاستيسيته و سيستم لايه‌اي استوار است دقيقاً از همان منطق رياضي و الگوريتم استفاده شده در kenlayer بهره برده است

در طراحي اين نرم‌افزار سعي شده است تا با تفكيك بخش‌هاي مختلف، برنامه به گونه‌اي تدوين شود كه امكان اعمال تغييرات در آن همواره وجود داشته باشد پارامترهاي ورودي و خروجي و صفحات ثبت اطلاعات همگي در اين قسمت مورد توجه قرار مي‌گيرند تعيين تنش‌ها و كرنش‌ها، تعيين حالات مختلف بارگذاري‌ها، مصالح خطي و غيرخطي، از جمله مسائلي هستند كه در اين نر‌م‌افزار، تعبيه شده و امكان گسترش بخش‌هاي فوق در آينده براي آن لحاظ گرديده است

موضوع اصلي اين پروژه حاضر تدوين الگوريتم رياضي جهت تحليل روسازي انعطاف‌پذير و در نهايت ارائه يك برنامه كامپيوتري با توجه به روش تحليل سيستم لایه‌اي است كه بتواند با ورود اطلاعات در يك محيط گرافيكي، خروجي‌هاي مناسب را به دست بدهد

فهرست عناوين

عنوان صفحه

فصل اولمروري بر انواع روسازي 16

1-1- مقدمه 17

1-2- تأثير بارگذار و عوامل جوي بر سيستم روسازي 17

1-3- عوامل مؤثر در طرح روسازي‌ها 20

1-4- روسازي‌هاي انعطاف‌پذير 21

1-5- خلاصه و نتيجه‌گيري 22

فصل دوم : كاهش عمر روسازي هاي انعطاف پذير در اثر تغييرات شرايط چسبندگي بين لايه ها با توجه به كرنش قائم روي خاك بستر23

1- مقدمه24

2- تاثير بارهاي افقي و اصطكاك بين لايه اي به عمر روسازي ها 25

3- تحليل نظريه تاثير شرايط بين لايه اي26

4- انتخاب مدل و روش تحليل 29

4-1 -مدل هندسي روسازي 29

4-2 – بارگذاري 31

4-3 - مدل تعيين عمر روسازي ها33

5- تحليل تاثير شرايط بين لايه اي مختلف بر روي عملكرد روسازي33

5-1- تاثير اجراء ضعيف اندود تك كت ( حالت اجرايي) 34

عنوان صفحه

5-2- تاثير كاهش اجراء ضعيف اندود پريمكت ( حالت 3 اجرايي) 35

5-3- تاثير اجراي نامناسب اندودهاي بين لايه اي ( حالت 4 اجرايي) 37

6- خلاصه و نتيجه گيري 39

فصل سوم: روش‌هاي تحليل روسازي‌هاي انعطاف‌پذير 41

3-1- مقدمه 42

3-2- حل سيستم‌هاي لايه‌اي با استفاده از تئوري چند لايه‌اي 42

3-1-1- معادلات پايه 44

3-2-2- شرايط مرزي و پيوستگي 47

3-3- حل سيستم‌هاي لايه‌اي با استفاده از روش اجزاء محدود 50

3-4- مقايسه روش چند لايه‌اي با روش اجزاء محدود 55

3-5- خلاصه و نتيجه‌گيري 58

فصل چهارم: بررسي نر‌م‌افزار Kenlayer جهت تحليل روساز‌ي‌هاي انعطاف‌پذير

4-1- تئوري نرم‌افزار 61

4-1-1- سيستم چند لايه‌ي الاستيك: 61

4-1-2- Super Position و تعيين پاسخ‌ها 62

4-1-2-1- تجزيه تنش‌ها به مولفه‌ها x و Y 64

4-1-2-2- محاسبه تنش‌هاي اصلي65

4-1-2-3- محاسبه كرنش بحراني 65

4-1-3- آناليز خرابي (Damage Anaysis) 66

عنوان صفحه

4-1-3-1- معيار بحراني شكست ترك كششي 66

4-1-3-2- معيار بحراني شكست تغيير شكل حداكثر 67

4-1-3-3- محورهاي چندگانه 68

4-1-4- لايه‌هاي غيرخطي 70

4-1-4-1- مصالح دانه‌اي 70

4-1-4-1- تقسيم لايه به تعدادي زير لايه 72

4-1-4-1-2- انتخاب نقطه مناسب جهت طراحي 72

4-1-4-2- مصالح ريزدانه 74

4-1-4-3- نقطه تنش براي لايه غيرخطي 77

4-2- نكات فني راجع به Kenlayer 79

4-2-1- اطلاعات عمومي نرم‌افزار 79

4-2-1-1- مصالح 79

4-2-1-2- آناليز خرابي 81

4-2-1-3- تعداد بازه‌هاي زماني در هر سال 81

4-2-1-4- بارها 81

4-3- خلاصه و نتيجه‌گيري 82

فصل پنجمبررسي نرم‌افزار (TUPAS) جهت تحليل روسازي‌هاي انعطاف‌پذير

مقدمه 85

5-1- تئوري نرم‌افزار 86

عنوان صفحه

5-1-1- سيستم لايه‌اي 87

5-1-2- برهم نهي بارها و تعيين پاسخ‌ها 87

5-2- نكات فني 89

5-3- خلاصه و نتيجه‌گيري 91

فصل ششممقايسه‌ي عملكرد و نتايج حاصل از نرم‌افزارهاي TUPAS و KENLAYER

6-1- مقدمه 94

6-2- شرح چند مثال 94

6-2-1- شرح مسئله با چرخ منفرد 94

6-2-2- شرح مسئله با چرخ چندگانه 94

6-3- حل چند مثال 95

6-3-1- حل مسئله 3 لايه‌اي تحت بارگذاري تك چرخ 95

6-3-2- حل مسئله 3 لايه‌اي تحت بارگذاري ناشي از يك محور سه گانه 96

6-3-3- حل مسئله 3 لايه غيرخطي ناشي از بارگذاري تك چرخ 98

6-4- آناليز حساسيت 100

6-4-1- آناليز خطي 101

6-4-1-1- سيستم سه لايه‌اي 101

6-4-1-2- تاثير ضخامت لايه 103

6-4-1-3- تاثير مدول لايه‌ها 104

6-4-2- آناليز غيرخطي 106

عنوان صفحه

فصل هفتمجمع‌بندي و نتيجه‌گيري 108

7-1- خلاصه 109

7-2- نتيجه‌گيري 111

7-3- پيشنهادات 111

منابع و مراجع 113


خرید و دانلود | 9,500 تومان
نوع فایل :WORD | تعداد صفحات :113
گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...